најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

20.Март 2011
Шампионски појас остаје у Јагодини

„Јагодина је постала спортски центар, не само када је кик-бокс у питању већ и остали спортови, било појединачни или колективни, јер када се створе услови да се млади људи баве спортом тада резултати неминовно долазе. Ми увек говоримо младим људима-“алкохол и дрога не спорт да” и ја позивам све младе људе да се баве спортом јер у Јагодини за то постоје услови и на селу и у граду и ова локална самоупрва ће наставити да улаже у спорт и убудуће”, изјавио је градоначелник Јагодине Драган Марковић Палма након меча за титулу професионалног првака света у кик боксу између Милоша Анића, члана КБК “Палмини тигрови” и Педра Алмеиде из Португала у коме је Анић тријумфовао и одбранио титулу професионалног првака света.

Меч који је почео минутом ћутања жртвама у Јапану отворили су капитен ФК Јагодина Бојан Бељић, ЖОРК “Јагодина” Ивана Јевтић и КК “Јагодина” Бојана Златановић, а овај спортски спектакл који је у петак 18.марта одржан у препуној хали спортова ЈАССА у Јагодини, посматрали су и градоначелник Зајечара Бошко Ничић и председник Уједињених региона Србије Млађан Динкић који је овом приликом изјавио да су “Палмини тигрови” још једном показали да су најбољи на свету и да Јагодина има чиме да се поноси.

Мечу Анића и Алмеиде претходиле су 4 уводне борбе, а појас професионалног првака света Милошу Анићу уручио је потпредседник Кик-бокс савеза Србије Божидар Ђермановић. Поред шампионског појаса који остаје у Јагодини, Милошу Анићу је уручено је и престижно признање, “Статуа златног кик-боксера”, као најбољем кик-боксеру у Србији у 2010.години.

Коментари
0
380

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 1 + 9 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже