најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

19.Април 2011
У селу Мајуру завршени радови на водоводној мрежи

У јагодинском селу Мајуру обављен је технички пријем градске водоводне мреже, чију су изградњу финансирали локална самоуправа града Јагодине и Министарство за национални инвестициони план.

Завршетак радова означио је Петар Петровић, заменик градоначелника Јагодине и народни посланик, који се захвалио Министарству за национални инвестициони план и додао да је у току израда пројектне документације за водоснабдевање још неколико села у граду Јагодини, а такође се завршавају имовинско правни послови на регулисању изградње још једног базена на Ђурђевом брду.

Када вода стигне у село, то је велика радост за све мештане, а добре вести стижу и за пољопривреднике, посебно за сточаре.

Локална самоуправа је обезбедила средства и у току је тендерски поступак, да се 210 високостеоних и високосортних јуница увезе из иностранства и да се доделе пољопривредним произвођачима на територији града Јагодине. На овај начин локална самоуправа, на челу са градоначелником Драганом Марковићем Палмом помаже пољопривредним произвођачима, и тиме испуњава све оно што је обећала да ће урадити када је преузимала власт и могу да кажем да ћемо тако наставити и убудуће, рекао је Петровић.

Од 850 домаћинстава, колико има у Мајуру, велики број се већ пријавио за прикључење на водоводну мрежу, па се може рећи да за мештане тог села почиње нови живот.

Коментари
0
143

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 1 * 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже