најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

03.Мај 2011
Трећа група јагодинских пензионера отпутовала у Грчку

Трећа, уједно и последња група јагодинских пензионера, њих 300 кренуло је синоћ пут грчког летовалишта Лептокариа, где ће у организацији и о трошку локалне самоуправе града Јагодине боравити три дана.

Осамсто пензионера са територије града Јагодине добило је прилику да бесплатно проведе три дана у грчком летовалишту Лептокариа. Пензионере је испратио и пожелео им срећан пут председник Скупштине града Јагодине Ратко Стевановић, који је том приликом рекао:

Опредељење локалне самоуправе, а на предлог градоначелника Драгана Марковића Палме, је да корисници буџетских средстава, у складу са одговарајућом социјалном политиком, буду непосредно грађани. У том ланцу корисника, поред трудница, породиља, новорођене деце, деце у вртићима, ученика, студената, самохраних мајки, хендикепираних лица, налазе се и наши најстарији суграђани, пензионери са низом погодности јединствених у Србији. Једна од тих погодности је и њихов одлазак на грчко море, при чему све трошкове организације, од превпоза, смештаја, исхране, сноси локална самоуправа. Ову групу, као и све претходне прати одговарајући број медицинских радника, као и пратиоци који ће бринути о њиховом путу и смештају.

За овакав програм јагодинске локалне самоуправе пензионери су имали само речи хвале. Да локална самоуправа брине о свим становницима са територије града Јагодине доказ је и ово несвакидашње путовање у Грчку.


Коментари
0
125

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 - 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже