најактуелније:

Дочекајте Нову 2019. годину на градском тргу у Јагодини уз групу Галија, организатор Скупштина града Јагодине. Почетак концерта је у 22:45. Добродошли! |

ТУРИСТИЧКЕ ПОСЕТЕ

01.Јул 2013
140 војвођанских студената у Јагодини

У Јагодини је протеклог викенда боравило 140 студената из војвођанске општине Оџаци и околних места, а циљ њихове посете је био да се упознају са туристичким, културним, спортским, економским и инфраструктурним развојем Јагодине и њених села. Студенти из наше северене покрајине, поред познатих јагодинских туристичких атракција, обишли су и неколико села.Они су овом приликом изразили жељу да им се обрати председник Скупштине града Јагодина, Драган Марковић Палма, што је он и реализовао. 

„За локалну самоуправу града Јагодине, студенти и млади су закон и тако би требало да буде у целој Србији. Оно што студенти имају у Јагодини немају нигде у држави јер поред разних привилегија, студенте из Јагодине и оне који нису из Јагодине, а студирају у нашем граду, два пута годишње водимо у Беч да би се упознали са начином студирања у Европској унији. Са индексом бесплатно користе  све наше туристичке дестинације, Аква парк, Музеј воштаних фигура, ЗОО врт, као и градски стадион, када су утакмице. Оно што ова локална самоуправа ради већ осам година, наставила је и ове, упркос економској кризи, јер ми политичари нисмо изабрани  да се жалимо, већ да решавамо проблеме“ рекао је овом приликом, студентима из Војводине, председник Марковић.


Коментари
0
691

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 8 - 3 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже