најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

ТУРИСТИЧКЕ ПОСЕТЕ

28.Март 2017
Деца изабрала име за магаренце Моли

Деца Србије, за које је 18.и 19.марта био бесплатан улаз у ЗОО врт у Јагодини гласали за име магренцету – првој принови ЗОО врта ове године и одлучили са 78 гласова да се магаренце, коме је 45 дана, назове Моли. У оптицају је било још пет имена: Лили, Мара, Маги, Дори и Ирис.

Да се зове Лили гласало је петоро деце, за Мару 52, Маги 55, Дори 60 и за Ирис 69, а право да гласају за име магренцета имала су деца до 14 година старости. Магаренце је већ одавно постало љубимац и маза деце, особља и посетилаца.

Деца су учестовала и у квизу „Шта занају о животињама“ а најбољи су награђени мајицама, шољама и магнетима са амблемима ЗОО врта.

Коментари
0
66

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 6 * 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже