најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

09.Јул 2013
Фудбалери Јагодине бележе сјајне резултате на припремама у Бугарској. Три провере, три победе

Актуелни освајачи КУП-а Србије, фудбалери Јагодине су Локомотиву из Софије победили резултатом 1:0, од Локомотиве из Пловдива су били бољи резултатом 2:1, а Славију из Софије су преслишали са 2:0. Фудбалери Јагодине се у град на Белици враћају у петак, 12. јула, а први сусрет са Рубином игра се 18. јула са почетком у 20 часова. 

Иначе, технички директор Рубина, Алибатов Александар Рустемович, прошле недеље обишао је Градски стадион у Јагодини, где се састао са председником јагодинског Суперлигаша, Гораном Милановићем и у заједничком разговору изразио задовољство изгледом стадиона и условима за игру, које је оценио као идеалне.

Одређене су и цене улазница за утакмицу 2. кола квалификација за Лигу Европе Јагодина-Рубин, карта за западну трибину је 500 динара, источна је 400, а северна 300 динара.

Коментари
0
456

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 3 + 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже