најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

02.Јул 2013
Признање за ЖКК „Јагодина 2001“

На адресу Женског кошаркашког клуба „Јагодина 2001“ ових дана стигло је велико признање. Наиме, чак три првотимке јагодинске екипе позване су да бране боје јуниорске репрезентације Србије. Реч је о Драгани Николић и Бојани Стојановић које су и од сада биле јуниорске репрезентативке и Анђели Радовић, која је по свом доласку из Ниша у Јагодину пре годину дана започела успешну кошаркашку каријеру.

„За нас је ово велико признање. Имати три репрезентативке у време када наша најбоља репрезентација бележи сјајне резултате на првенству Европе, велики је успех. Очигледно смо на правом путу и долази време када ће „Јагодина 2001“  имати и сениорске репрезентативке“ каже Славица Николић сопртски директор ЖКК „Јагодина 2001“.

 

Коментари
0
530

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 6 - 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже