најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

23.Април 2013
Фудбалери Јагодине настављају да нижу победе

Након тријумфалне победе у реваншу полуфинала Купа Србије, над екипом Јавора из Ивањице  резултатом 4:1, првотимци ФК Јагодина у 24.колу Јелен Супер лиге Србије , победили су екипу Радничког из Ниша резултатом 1:0 голом Милоша Леповића у 68 минуту. Пре почетка утакмице, председник ФК Јагодина, Горан Милановић, уручио је пригодан поклон и урамљен дрес са бројем 100 капитену Јагодине, Милошу Стојановићу, који је на утакмици у Новом Пазару одиграо стоти меч у дресу Јагодине.

У 25.колу ФК Јагодина гостује екипи „Раднички 1923“ из Крагујевца у суботу 27.04.2013.године. Фудбалери Јагодине тренутно заузимају четврто место на табели Јелен Супер лиге са 42 бода.


Галерија фотографија

Коментари
0
570

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 6 + 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже