најактуелније:

Дочекајте Нову 2019. годину на градском тргу у Јагодини уз групу Галија, организатор Скупштина града Јагодине. Почетак концерта је у 22:45. Добродошли! |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

12.Април 2013
Одбојкашице Јагодине у току протеклог викенда наступале у више узрасних категорија

Сениорска екипа ЖОК Јагодина играла је редовно коло 2.лиге Исток, претпоследње коло и као домаћин победила је екипу Миленијум из Ниша резултатом 3:1 и неколико кола пре краја првенства обезбедила друго место на табели.Пионирке ЖОК Јагодина одиграле су две финалне утакмице Међуокружне лиге за Шумадију и Поморавље против екипе Крагуј из Крагујевца где је забележила једну победу и један пораз, и тако заузеле друго место на табели за ову сезону.Одбојкашице екипе Јагодина 2 одиграле су утакмицу са екипом Карађорђе из Тополе у оквиру Међуокружне лиге за Шумадију и Поморавље и победиле разултатом 3:0. Овог викенда одбојкашице прве екипе ЖОК Јагодина одиграће последњу коло 2.лиге Исток, а екипа Јагодина 2 одиграће заосталу утакмицу у оквиру МОЛ за Шумадију и Поморавље.

Ове такмичарске сезоне ЖОК Јагодина представљало је укупно 6.екипа у различитим узрасним категоријама у оквиру такмичења у организацији Одбојкашког савеза Србије.


Коментари
0
546

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 6 + 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже