најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

12.Април 2013
Одбојкашице Јагодине у току протеклог викенда наступале у више узрасних категорија

Сениорска екипа ЖОК Јагодина играла је редовно коло 2.лиге Исток, претпоследње коло и као домаћин победила је екипу Миленијум из Ниша резултатом 3:1 и неколико кола пре краја првенства обезбедила друго место на табели.Пионирке ЖОК Јагодина одиграле су две финалне утакмице Међуокружне лиге за Шумадију и Поморавље против екипе Крагуј из Крагујевца где је забележила једну победу и један пораз, и тако заузеле друго место на табели за ову сезону.Одбојкашице екипе Јагодина 2 одиграле су утакмицу са екипом Карађорђе из Тополе у оквиру Међуокружне лиге за Шумадију и Поморавље и победиле разултатом 3:0. Овог викенда одбојкашице прве екипе ЖОК Јагодина одиграће последњу коло 2.лиге Исток, а екипа Јагодина 2 одиграће заосталу утакмицу у оквиру МОЛ за Шумадију и Поморавље.

Ове такмичарске сезоне ЖОК Јагодина представљало је укупно 6.екипа у различитим узрасним категоријама у оквиру такмичења у организацији Одбојкашког савеза Србије.


Коментари
0
541

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 * 9 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже