најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

11.Април 2013
Мушки рукометни клуб Јагодина овог викенда дочекује екипу Власотинца

Мушки рукометни клуб Јагодина у недељу 14.априла, од 19 часова у Спортској хали ЈАССА у Јагодини,  у 21.колу Прве лиге Србије, група Исток, дочекује екипу Власотинца. Рукометаши Јагодине, протеклог викенда , у 20.колу у Прокупљу савладали су екипу Топличанина.

У недељу, 14.априла од 09 до 18 часова, одржаће се такмичење млађих категорија за дечаке и девојчице рођених 2000.године и млађи, за клубове Браничевског, Подунавског и Поморавског округа уз учећше екипе дечака из рукометног клуба Јагодина.

Рукометни клуб Јагодина у склопу својих активности на популаризацији и омасовљењу рукометног спорта на подручју Поморавског округа и укључивање деце за бављење рукометним спортом, планира организовање манифестације „Ревија у мини рукомету“, која би имала третман званичног првенства Србије у мини рукомету, а првенство би се одржало у месецу јуну ове године.


Коментари
0
928

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 1 * 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже