најактуелније:

Дочекајте Нову 2019. годину на градском тргу у Јагодини уз групу Галија, организатор Скупштина града Јагодине. Почетак концерта је у 22:45. Добродошли! |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

11.Април 2013
Мушки рукометни клуб Јагодина овог викенда дочекује екипу Власотинца

Мушки рукометни клуб Јагодина у недељу 14.априла, од 19 часова у Спортској хали ЈАССА у Јагодини,  у 21.колу Прве лиге Србије, група Исток, дочекује екипу Власотинца. Рукометаши Јагодине, протеклог викенда , у 20.колу у Прокупљу савладали су екипу Топличанина.

У недељу, 14.априла од 09 до 18 часова, одржаће се такмичење млађих категорија за дечаке и девојчице рођених 2000.године и млађи, за клубове Браничевског, Подунавског и Поморавског округа уз учећше екипе дечака из рукометног клуба Јагодина.

Рукометни клуб Јагодина у склопу својих активности на популаризацији и омасовљењу рукометног спорта на подручју Поморавског округа и укључивање деце за бављење рукометним спортом, планира организовање манифестације „Ревија у мини рукомету“, која би имала третман званичног првенства Србије у мини рукомету, а првенство би се одржало у месецу јуну ове године.


Коментари
0
944

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 2 + 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже