најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

08.Април 2013
Фудбалери Јагодине против Рада, у 22. колу Јелен Супер лиге, забележили прву пролећну победу пред својим навијачима

Изванредну игру Јагодине је са три гола крунисао капитен Милош Стојановић, који је са 13 голова избио на прво место листе стрелаца Јелен Супер лиге. Јагодинци су кренули од старта у офанзиву, пошто је Стојановић први гол постигао у 14.минуту, а затим у 28. и 90.минуту, па се Рад до краја меча није опоравио од почетног нокдауна и сада је осам бодова у заостатку за Јагодинцима.У суботу, 13.априла,  Јагодина гостује у Новом Пазару, а наредне среде, 17.априла, на програму је историјска утакмица, реванш полуфинала Купа Србије између Јагодине и Јавора.

Током утакмице, на трибинама Градског стадиона у Јагодини у организацији ФК Јагодина, прикупљана су средства за малу Тијану, којој је потребно ново срце, а навијачи Јагодине и рада листом су се одазвали на овај хуман потез.


Галерија фотографија

Коментари
0
538

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 5 - 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже