најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

03.Јул 2018
Традиционална манифестација „Дан пешачења“ одржана у Јагодини

Традиционална манифестација „Дан пешачења“ одржана је протекле суботе у Јагодини. Учествовало је око 200 људи, који су пешачили од Аква парка до врха Ђурђевог брда и назад.

Учеснике у овом догађају су најпре прегледали лекари, а председник Савеза за рекреативни спорт, Предраг Гавриловић, истакао је да је Јагодина одличан домаћин и организатор оваквих догађаја.

„Ми већ годинама уназад организујемо Дан пешачења, на велико задовољство. Овде смо наишли на топао пријем и разумевање људи који се тиме баве. Јагодина је један од ретких градова у Србији који имају Савез за рекреативни спорт и знамо колико напора, енергије и труда улаже у то. Треба пропагирати те активности које су у функцији заштите здравља и одржавања радне способности. То је најјефтинија превенција многих болести које нас прате кроз живот“, рекао је Гавриловић том приликом.

„Дан пешачења“ у Јагодини је привукао велики број људи и из других градова. Најмлађи је био шестогодишњи Стеван Стојановић, који је дошао из Ариља, а било је и пешака из Суботице.

„Јагодина је одличан домаћин. Зато се ми враћамо неколико година у Јагодину. Иначе, спортском рекреацијом се бавим скоро 60 година и на овај догађај сам довео највећу екипу“, рекао је Марко Марјанушић, један од учесника из Суботице.

После шестоминутног тестирања, сви су били одлично расположени и спремни за вишекилометарско корачање. На овај начин показали су да је пешачење у природи један од најефективнијих начина за дуг и здрав живот.

Видео галерија

Коментари
0
20

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 - 6 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже