најактуелније:

Бесплатно студијско путовањ у Беч у организацији града Јагодине од 4. до 6. марта 2019.године за студенте, пријаву можете преузети са сајта града Јагодине и скенирано послати на studenti.jagodina@gmail.com или донети лично у канцеларију 21 у Скупштини града Јагодина. Почетак пријављивања 21.јануар, а рок за подношење пријаве је 20.фебруар 2019. до 15 часова. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

21.Мај 2018
Oдржан 20. Меморијални куп „Потпуковник Горан Остојић“ у Јагодини

Меморијални куп „Потпуковник Горан Остојић“, двадесети по реду, одржан је у Јагодини.Куп састојао из такмичења у седам спортских дисциплина у којима је Горан Остојић био изванредан. Учествовало је више од 1000 људи и сваке године, био је изузетно атрактиван. Церемонија полагања венаца и минута ћутања одржана је испред бисте Горана Остојића у Основној школи која носи његово име. Догађају су присуствовали Горанов отац и брат, као и припадници „63. падобранске бригаде“. Чедомир Вучићевић, организатор купа, задовољан је како је све протекло.

„Довели смо дивне људе који презентују патриотизам и љубав према Србији. На свако своје појављивање они изазивају велику пажњу младих. Овај куп је пример доброг дружења и амбијента који треба да следи сваки следећи меморијал“, рекао је Вучићевић између осталог.После окупљања, кренуо је дефиле мотоциклиста улицама Јагодине који је као и сваке године, био је изузетно атрактиван. 

Галерија фотографија

Коментари
0
88

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 4 + 10 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже