најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

21.Мај 2018
Oдржан 20. Меморијални куп „Потпуковник Горан Остојић“ у Јагодини

Меморијални куп „Потпуковник Горан Остојић“, двадесети по реду, одржан је у Јагодини.Куп састојао из такмичења у седам спортских дисциплина у којима је Горан Остојић био изванредан. Учествовало је више од 1000 људи и сваке године, био је изузетно атрактиван. Церемонија полагања венаца и минута ћутања одржана је испред бисте Горана Остојића у Основној школи која носи његово име. Догађају су присуствовали Горанов отац и брат, као и припадници „63. падобранске бригаде“. Чедомир Вучићевић, организатор купа, задовољан је како је све протекло.

„Довели смо дивне људе који презентују патриотизам и љубав према Србији. На свако своје појављивање они изазивају велику пажњу младих. Овај куп је пример доброг дружења и амбијента који треба да следи сваки следећи меморијал“, рекао је Вучићевић између осталог.После окупљања, кренуо је дефиле мотоциклиста улицама Јагодине који је као и сваке године, био је изузетно атрактиван. 

Галерија фотографија

Коментари
0
69

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 1 + 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже