најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

26.Јануар 2018
Џудисти „13.мај“ освојили 4 медаље

У Нишу је протекле суботе одржано првенство централне Србије за кадете, у организацији Џудо клуба „Кинезис“ из Ниша. На овом такмичењу  учествовало је 7 такмичара Џудо клуба „13.мај“ из Јагодине. Џудисти „13.маја“ из Јагодине на овом такмичењу су постигли изванредан успех у веома јакој конкуренцији и освојили три златне и једну бронзану медаљу.

У категорији кадеткиња, прва места и златне медаље освојиле су Уна Радосављевић у категорији до 48 кг. и Наталија Арсић у категорији +70 кг. Прво место и златну медаљу у категорији кадета освојио је Андрија Стошић који наставља да доминира у својој категорији и након три ефектне победе заузима прво место. Треће место и бронзану медаљу освоји је Милош Радисављевић.

Коментари
0
74

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 3 - 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже