најактуелније:

Бесплатно студијско путовањ у Беч у организацији града Јагодине од 4. до 6. марта 2019.године за студенте, пријаву можете преузети са сајта града Јагодине и скенирано послати на studenti.jagodina@gmail.com или донети лично у канцеларију 21 у Скупштини града Јагодина. Почетак пријављивања 21.јануар, а рок за подношење пријаве је 20.фебруар 2019. до 15 часова. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

26.Јануар 2018
Џудисти „13.мај“ освојили 4 медаље

У Нишу је протекле суботе одржано првенство централне Србије за кадете, у организацији Џудо клуба „Кинезис“ из Ниша. На овом такмичењу  учествовало је 7 такмичара Џудо клуба „13.мај“ из Јагодине. Џудисти „13.маја“ из Јагодине на овом такмичењу су постигли изванредан успех у веома јакој конкуренцији и освојили три златне и једну бронзану медаљу.

У категорији кадеткиња, прва места и златне медаље освојиле су Уна Радосављевић у категорији до 48 кг. и Наталија Арсић у категорији +70 кг. Прво место и златну медаљу у категорији кадета освојио је Андрија Стошић који наставља да доминира у својој категорији и након три ефектне победе заузима прво место. Треће место и бронзану медаљу освоји је Милош Радисављевић.

Коментари
0
83

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 + 10 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже