најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

03.Новембар 2017
У Новом Пазару је одржано 9. коло регионалне лиге боксерског савеза Шумадије

У спортској хали у Новом Пазару одржано је 9. коло регионале лиге Боксерског савеза Шумадије. Уједно, одржан је и први меморијал „Омер Колашинац Данди“.

Боксер Палминих тигрова из Јагодине Борис Матејић, у категорији до 91 кг, експресно и успешно је завршио свој меч против Селмира Ходовића из ужичке Слободе, нокаутиравши свог противника већ на самом почетку меча. Члан Палминих тигрова Душан Радовић, у категорији до 69 кг изгубио је на поене од Петра Петровића из БК Хисар из Лесковца. Петровић је проглашен и за најбољег борца вечери.

Занимљив је био меч у пионирској категорији до 38 килограма, у којој је први пут на ринг изашао Предраг Коновалов, наследник једне од најпознатијих боксерских породица са ових простора. Њега је на поене победио „много искуснији“ Филип Божовић из Бијелог Поља, који иза себе има четири борбе.

Галерија фотографија

Коментари
0
60

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 7 + 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже