најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

04.Октобар 2017
Јагодински каратисти успешни на турниру у Чоки

Протекле суботе у Чоки је одржан 10. традиционални међународни карате турнир. На турниру су учествовали такмичари из Србије, Словеније, Мађарске, Румунује, Републике Српске и федерације БиХ са 375 такмичара из 37 клубова.

Учешће је узело и 15 такмичара Карате клуба ,,Јагодина“. После крајње низвесних и квалитетних борби биланс је 7 златних, 4 сребрне и 2 брозане медаље.

Александра Јанковић је проглашена за најбољу такмичарку на турниру што је лепо признање за КК ,,Јагодина“. У Чоки су наступили и такмичари Хаи-кена. У Чоку је отишао само мушки тим и то такмичатри који су планирани за учешће на Светском првенству у Мађарској. Такмичари овог клуба освојили су 10 медаља, а као екипа прво место, док је појединачно Милош Ристић био најуспешнији и потврдио је одличну форму пред светско првенство где ће барнити затну медаљу освојену прошле године у Бургасу.

Коментари
0
68

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 0 * 5 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже