најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

04.Октобар 2017
Успеси кик боксера и боксера Палминих тигрова

Протеклог викенда у Прокупљу је одржано Првенство Централне Србије у кик боксу у дисциплини фул контакт. Златне медаље са овог такмичења и титуле првака освојили су за Палмине тигрове из Јагодине Александар Ђорђевић у сениорској и Душан Радовић у јуниорској конкуренцији.

Минуле суботе у Крагујевцу је одржано и редовно коло регионалне лиге Боксерског савеза Шумадије. Запажен наступ и победу остварио је и боксер Палминих тигрова Борис Матејић. Он је у категорији до 91 килограма био бољи од београдског боксера Стефана Стакића.

Коментари
0
52

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 * 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже