најактуелније:

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

05.Септембар 2017
Протеклог петка, у „Аква парку“ одржан „Школски дан“

Првог септембра, сви ђаци основних и средњих школа из Јагодине, могли су бесплатно да уживају у чарима „Аква парка“

Локална самоуправа града Јагодине још једном је изашла у сусрет свим ђацима основних и средњих школа. Наиме, сваке године, јагодински „Аква парк“, 1. септембра, на дан почетка нове школске године, организује „Школски дан“. То значи да сви ђаци основних и средњих школа из Јагодине могу да, уз пратњу својих наставника и професора, бесплатно проведу дан у овом јединственом комплексу базена.

Ђаци су овог лета имали прилике да бесплатно летују у Буљарицама и Паралији, али Скупштина града Јагодине је одлучила да им први дан нове школске године додатно улепша бесплатним купањем и уживањем у „Аква парку“. Они нису крили задовољство због ове традиционалне акције, али ни управа јагодинског „Аква парка“:

„Јагодински „Аква парк“ традиционално, у сарадњи са локалном самоуправом и  школском управом града, организује бесплатан дан у нашем комплексу за све ђаке на нашој територији. Деца и професори су са задовољством дошли да уживају у свим атракцијама које нуди „Аква парк“ и јако нам је драго због тога“, рекао је Љубомир Крстић, руководилац „Аква парка“ у Јагодини.

За многе ђаке, овај дан је био заиста посебан, а ни професори нису крили да је и њима добродошао:

„Ова манифестација траје већ годинама. Деца са задовољством долазе традиционално првог септембра овде, у пратњи родитеља, наставника и професора. Видимо да је свима лепо и да су због тога јако срећни“, рекао је Марјан Павићевић, професор физичког васпитања у школама „Рада Миљковић“ и „Горан Остојић“.

Док су се многи купали, било је и оних који су одлучили да тог дана само уживају на лежаљкама и искористе зраке сунца на отвореном, како би, бар још мало, „ухватили боју“. После оваквог опуштања, многи су похвалили овај гест локалне самоуправе и истакли да су сада још спремнији за нове школске победе. Сезона „Аква парка“ у Јагодини још увек није готова, тако да сви они који желе, имаће прилику да уживају у чарима „Аква парка“ до краја овог месеца.


Галерија фотографија

Коментари
0
21

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 0 * 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже