најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

31.Јул 2017
Напорним радом до топ форме

Фудбалери Фудбалског клуба „Јагодина“ су од прошлог четвртка на Златибору где се припремају за предстојећа искушења која их очекују у новом првенству Прве лиге Србије, које почиње 19.августа. Атмосфера у екипи је одлична, све је подређено напорном раду и уигравању подмлађеног састава, који је у пролећном делу прошлог шампионата показао да поседује велики потенцијал и срчаност, па с правом и навијачи и фудбалска јавност очекују да јагодински прволигаш и у предстојећем првенству настави у истом стилу, односно да игра нападачки, борбено и бескомпромисно без обзира о ком ривалу је реч. Другим речима, стасали су играчи из млађих селекција Јагодине са којима се у претходних седам - осам  година стручно и стрпљиво радило, јер се знало да они представљају будућност ФК,,Јагодина“, што су доказали и показали у другом делу прошлог првенства, кад су били ,,хит пролећа“ о коме се говорило у суперлативима.

Међутим, у јагодинском прволигашу знају да се од старе славе не живи, па на припремама које се спроводе на једној од најлепших планина у Србији,  Златибору, све пршти од дуела и стартова, јер је много младих играча жељних доказивања и афирмације, који ће уз неколико искусних играча бити носиоци игре у предстојећем првенству.

„Најважније је да су сви здрави и да пружају максимум и на тренинзима и на пробним утакмицама. Вредно се тренира, два пута дневно, ујутру и увече, а кад се игра пријатељска утакмица, и тога дана имамо јутарњи тренинг. Екипи су се прикључили Дукић и Ристић и њихово искуство ће нам много значити у првенственим окршајима. На првој припремној утакмици коју смо овде одиграли са Челаревом, било је нерешено, односно 0:0, али смо били далеко бољи и опаснији ривал. Данас поподне ћемо одмерити снаге са ФК ТСЦ из Бачке Паланке, који је нови прволигаш и једна озбиљна екипа. Затим ћемо се 4. августа састати са ,,Телеоптиком“ из Земуна, а сутрадан са ,,Полетом“ из Љубића. Истичем да је атмосфера у екипи одлична и радна, односно да се припреме одвијају по плану и програму Владана Петровића, шефа Стручног штаба ФК ,,Јагодина“, рекао нам је Славко Гајин, генерални секретар Фудбалског клуба ,,Јагодина“.

Подсетимо, фудбалери јагодинског прволигаша се са Златибора враћају 7.августа, где ће до почетка првенства наставити да тренирају, а у плану је и неколико пријатељских утакмица, како би се нова сезона дочекала у што бољој форми.

Коментари
0
68

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 1 * 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже