најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

21.Јун 2017
Пливачи освојили 17 медаља

У Требињу је 17. и 18. јуна 2017. одржано међународно пливачко такмичење „Срђан и Максим 2017“ на коме је учешће узело 18 клубова из Босне и Херцеговине, Србије, Хрватске, Црне Горе и Норвешке са преко 300 пријављених такмичара.

ПК „Аква 235“ из Јагодине је уз подршку локалне самоуправе, учествовала са својих 15 такмичара и још једном на најбољи начин репрезентовала свој града Јагодину, а овог пута и Србију, као најбоље пласирани клуб из наше државе.Пливачи ПК „Аква 235“ су се из Требиња вратили са укупно седамнаест медаља и то шест златних, шест сребрних и пет бронзаних.

Овом приликом ПК „Аква 235“ је потписала повељу о братимљењу са ПК „Леотар“ из Требиња.

Коментари
0
60

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 5 - 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже