најактуелније:

Скупштина града Јагодине обавештава грађане Србије да ће у уторак, 22. августа од 10h до 18h моћи бесплатно да уживају у свим туристичким садржајима, купају се у Аква парку, обиђу Музеј воштаних фигура, Зооврт „Тигар“, једини вештачки водопад на Балкану и систем фонтана дужине 122 метра. Добродошли! | У четвртак 24. августа 2017. године, од 8 до 17 часова, у Скупштини града Јагодине биће одржан пријем грађана, на коме ће са грађанима разговарати председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма са својим сарадницима. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

21.Јун 2017
Пливачи освојили 17 медаља

У Требињу је 17. и 18. јуна 2017. одржано међународно пливачко такмичење „Срђан и Максим 2017“ на коме је учешће узело 18 клубова из Босне и Херцеговине, Србије, Хрватске, Црне Горе и Норвешке са преко 300 пријављених такмичара.

ПК „Аква 235“ из Јагодине је уз подршку локалне самоуправе, учествовала са својих 15 такмичара и још једном на најбољи начин репрезентовала свој града Јагодину, а овог пута и Србију, као најбоље пласирани клуб из наше државе.Пливачи ПК „Аква 235“ су се из Требиња вратили са укупно седамнаест медаља и то шест златних, шест сребрних и пет бронзаних.

Овом приликом ПК „Аква 235“ је потписала повељу о братимљењу са ПК „Леотар“ из Требиња.

Коментари
0
10

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 1 - 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже