најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

15.Јун 2017
Јагодински стрелци блистали

У Новом Саду је од 8. до 11. јуна одржaно међународно такмичење ,,Велика награда Новог Сада”. Стрелац СК „Јагодина 92” Лазар Ковачевић је блистао и освојио три медаље за Србију.

Као јуниор у дисциплини ваздушна пушка био је први. Златну медаљу освојио је у дисциплини 3х40 метака мало-калибарском пушком, а у дисциплини 60 метака лежећи освојио је друго место и сребрну медаљу.У Јагодини је одржано финале Лиге централне Србије у гађању ваздушном пушком. На овом такмичењу заблистали су пионири СК „Јагодина 92”. Магдалена Николић и Дамјан Миладиновић су у конкуренцији стрелаца из V централне Србије заузели прво место.У склопу овог такмичења дипломе су добили и најбољи полазници школе стрељаштва Јана Обрадовић Томић, Милица Поповић и Горан Грпић.

Галерија фотографија

Коментари
0
61

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 3 * 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже