најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

02.Јун 2017
Јагодински стрелци успешни на два турнира

Протеклог викенда у Новом Саду је одржано треће коло Купа Србија за сениоре и јуниоре у гађању МК оружјем. Такмичар СК „Јагодина 92“ Лазар Ковачевић је у троставу је освојио сребрну медаљу. У дисциплини 60 лежећи освојио је треће место и бронзану медаљу. Јуниорка Милица Николић у троставу била је седма код јунорки и у лежећем ставу освојила је пето место.

У Ћуприји је одржано четврто коло лиге централне Србије за пионире у гађању ваздушном пушком. Члан СК „Јагодина 92“ Дамјан Миладиновић освојио је друго место и сребрну медаљу у пионирској конкуренцији, док је Михајло Урошевић био осми. Милица Станојевић освојила је бронзану медаљу, а Јелена Радосављевић је била четврта, док је Биљана Стојановић заузела шест место.

Галерија фотографија

Коментари
0
41

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 * 6 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже