најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

02.Јун 2017
Две титуле у Тирани

Ученици другог разреда Гимназије „Светозар Марковић“, браћа близанци Андрија и Никола Јевтић, учествовали су на два тениска турнира која ду одржана у главном грану Албаније, Тирани. Победник оба турнира је Никола Јевтић, који је оба турнира освојио без изгубљеног сета, у конкуренцији играда до 16 година старости из Италије, Аустрије, Црне Горе, Македоније, Мађарске и других европских држава.

Његов брат Андрија је постигао такође запажен успех. На првом турниру играо је у полуфиналу, а на другом играо је у четвртфиналу, тако да се сада налази међу 300 тенисера у Европи. Никола и Андрија Јевтић стављају Јагодину на тениску мапу Србије и Европе.

Галерија фотографија

Коментари
0
54

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 - 9 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже