најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

17.Мај 2017
Десет медаља за Јагодинце

Од 5. до 7. маја у Суботици је одржано Европско карате првенство Шотокан федерације у организацији Уједињених нација. Наступало је 20 земаља са око 1200 такмиачра. Међу њима су били и чланови репрезентације Србијее у чијем саставу су били и такмичари из два јагодинска клуба Хаи-кена и Јагодине.

Карате клуб „Јагодина“ имао је шест репрезентативаца и то Александру Јанковић која је наступила у појединачној конкуренцији и освојила златну медаљу, Ивана Андрејић је освојила сребрну медаљу, Марија Марковић је такође освојила сребрну медаљу, Иван Ивановић је био трећи и освојио је бронзану медаљу.

Боје репрезентације Србије бранили су и чланови Хаи-кена Немања Ивановић, кокји је у катама био други и освојио је сребрну медаљу, златно је освојио појединачно као и као члан екипе Србије у борбама. Милош Ристић је у појединачној конкуренцији био трећи, а са екипом јуниора освојио је златну медаљу, Милица Чикарић је у својој катерогорији освојила бронзу, а Тодор Марковић је такође био трећи.

Коментари
0
58

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 2 * 6 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже