најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

10.Мај 2017
Пет медаља за Аква 235

Ђурђевдански празници у Крагујевцу су обележени и традиционалном пливачком манифестацијом под називом „Ђурђевдански куп 2017“ на коме је учешће узело 13 клубова из Србије и Бугарске са око 150 пријављених такмичара.

Екипно ПК „Аква 235“ из Јагодине је учествовала са 5 својих најмлађих такмичара и још једном на најбољи начин репрезентовао како свој клуб, тако и свој град Јагодину, освојивши укупно пет медаља, једну златну, једнуј сребрну и три бронзане.

Михајло Цветковић је освоји сребро на 100 метара слобно, док је Елеонора Стојановић освојила две бронзане медаље у дисциплинама 50 метара леђно и 100 метара слободно и четврто место на 50 метара слободно. Ива Тешић је освојила бронзу на 50 метара леђно и четврто место на 100 местара слободно.

Коментари
0
57

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 * 8 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже