најактуелније:

Скупштина града Јагодине обавештава грађане Србије да ће у уторак, 22. августа од 10h до 18h моћи бесплатно да уживају у свим туристичким садржајима, купају се у Аква парку, обиђу Музеј воштаних фигура, Зооврт „Тигар“, једини вештачки водопад на Балкану и систем фонтана дужине 122 метра. Добродошли! | У четвртак 24. августа 2017. године, од 8 до 17 часова, у Скупштини града Јагодине биће одржан пријем грађана, на коме ће са грађанима разговарати председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма са својим сарадницима. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

10.Мај 2017
Пет медаља за Аква 235

Ђурђевдански празници у Крагујевцу су обележени и традиционалном пливачком манифестацијом под називом „Ђурђевдански куп 2017“ на коме је учешће узело 13 клубова из Србије и Бугарске са око 150 пријављених такмичара.

Екипно ПК „Аква 235“ из Јагодине је учествовала са 5 својих најмлађих такмичара и још једном на најбољи начин репрезентовао како свој клуб, тако и свој град Јагодину, освојивши укупно пет медаља, једну златну, једнуј сребрну и три бронзане.

Михајло Цветковић је освоји сребро на 100 метара слобно, док је Елеонора Стојановић освојила две бронзане медаље у дисциплинама 50 метара леђно и 100 метара слободно и четврто место на 50 метара слободно. Ива Тешић је освојила бронзу на 50 метара леђно и четврто место на 100 местара слободно.

Коментари
0
14

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 8 + 9 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже