најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

10.Мај 2017
Освојили 18 медаља и пехар

Крајем априла у спортској хали у Брусу, одржано је међународни меморијални турнир „Срђан Чолић“ у организацији Џудо клуба „Брус“ из Бруса. На овом такмичењу учестовало је око 250 такмичара из двадесет пет клубова из земље и иностранства. Џудисти „13.маја“ из Јагодине и на овом такмичењу су постигли изванредан успех у веома јакој конкуренцији и освојилил су 5 златних, 7 сребрних и 6 бронзаних медаља као и пехар за најуспешнију екипу у категорији пионирки.

Прва места и златне медаље освојили су Анђелија Нићифоровић, Алена Ерџихан, Кристина Петровић, Андрија Станковић и Лазар Милић, који су доминирали у својим категоријама и све борбе реализовали највећим поенима.

Друга места и сребрне медаље освојили су: Ања Рајковић, Маја Рајкоквић, Софија Живковић, Јаков Станковић, Душан Савић, Михајло Милановић и Вељко Стојановић. Трећа места и бронзане медаље освојили су пионири Илија Цветановић, Филип Павловић, Филип Петровић, Петар Милановић, Андрија Милановић и Димитрије Станковић.

Коментари
0
48

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 4 * 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже