најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

24.Април 2017
У Јагодини одржана спортска такмичења са преко хиљаду студената

У   Јагодини је у организацији Универзитетског спортског савеза Крагујевца, Факултета педагошких наука и Студентске организације овог факултета одржан традиционални ,,Куп ректора'.
    Ово масовно спортско надметање студената факултета Универзитета у Крагујевцу у Спортској хали ,,Јаса' прогласио је отвореним Душан Марковић, председник Студентске организације у Јагодини, након чега су кренула надметања у седам спортова.
    -Као и прошле године и ове је ,,Куп ректора' организован код најбољих  домаћина. То је највеће спортско такмичење студената нашег универзитета, на коме је узело учешће преко 12 факултета са преко хиљаду учесника. Пробали смо да на једном месту окупимо све дисциплине и покажемо да су студенти пример како се то ради. Ови студенти и ово такмичење су добар пример, јер су сада студенти у спортским салама, а већ сутра ће бити у својим учионицама. Није место студентима на улици, него баш у оваквим објектима, јер одавде шаљемо јасну поруку свима да мора да победи ферплеј и дружење, као и да смо ми студенти људи који морају бити укључени у све друштвене сфере од спорта до културе, али никако у догађањима која почињу и завршавају се на улицама. Захваљујући нашој локалној самоуправи, која је као и прошле године генерални покровитељ ,,Купа ректора' обезбеђени су пехари, медаље, ланч пакети као и студентска журка, тако да смо сигурни да ће сви студенти који су дошли у Јагодину бити више него задовољни нашим гостопримством, што и ови аплаузи недвосмислено показују. Унапред се зна кад се долази у Јагодину да ће организација бити на највишем нивоу, а однос према свим учесницима домаћински', закључио је Душан Марковић.
    Према пропозицијама ,,Купа ректора', екипе освајањем неког од прва три места добијају одређени број бодова, на основу којих се по завршетку свих такмичења формира генерални пласман факултета.
    Другу годину заредом домаћин ,,Купа ректора' била је Јагодина.

Галерија фотографија

Коментари
0
50

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 8 + 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже