најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

15.Март 2017
У јуниорској репрезентацији Србије и две Јагодинке

Младе и перспективне рукометашице Јагодине Лидија Цвијић и Јована Петровић, на предстојећем квалификационом турниру у Чешкој од 17. до 19. марта, према избору селектора Душана Савића нашле су своје место међу 16 девојака, репрезентативнки Србије и  браниће боје Србије и представљати град Јагодину у саставу јуниорске репрезентације Србије. 

Поред Србије и домаћина Чешке, на квалификационом турниру учествују и Аустрија и Шведска, а две првопласиране екипе стећи ће право учешћа на јуниорском првенству Европе. Србија први меч игра са Аустријом, дан касније састаће се са домаћином Чешком, а последњег дана копља ће укрстити са Шведском.

Иначе, рукометашице Јагодине после 18 одиграних утакмица на табели заузимају треће место са 19 бодова и играће у плеј-офу са Наисом из Ниша, Бекаментом ББ из Аранђеловца и Медицинаром из Шапца.

Ове четири екипе бориће се за титулу и коначан пласман од првог до четвртог места, док ће  преосталих шест екипа играти у плеј-ауту и бориће се за опстанак у лиги.


Коментари
0
45

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 5 - 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже