најактуелније:

Бесплатно студијско путовањ у Беч у организацији града Јагодине од 4. до 6. марта 2019.године за студенте, пријаву можете преузети са сајта града Јагодине и скенирано послати на studenti.jagodina@gmail.com или донети лично у канцеларију 21 у Скупштини града Јагодина. Почетак пријављивања 21.јануар, а рок за подношење пријаве је 20.фебруар 2019. до 15 часова. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

15.Март 2017
У јуниорској репрезентацији Србије и две Јагодинке

Младе и перспективне рукометашице Јагодине Лидија Цвијић и Јована Петровић, на предстојећем квалификационом турниру у Чешкој од 17. до 19. марта, према избору селектора Душана Савића нашле су своје место међу 16 девојака, репрезентативнки Србије и  браниће боје Србије и представљати град Јагодину у саставу јуниорске репрезентације Србије. 

Поред Србије и домаћина Чешке, на квалификационом турниру учествују и Аустрија и Шведска, а две првопласиране екипе стећи ће право учешћа на јуниорском првенству Европе. Србија први меч игра са Аустријом, дан касније састаће се са домаћином Чешком, а последњег дана копља ће укрстити са Шведском.

Иначе, рукометашице Јагодине после 18 одиграних утакмица на табели заузимају треће место са 19 бодова и играће у плеј-офу са Наисом из Ниша, Бекаментом ББ из Аранђеловца и Медицинаром из Шапца.

Ове четири екипе бориће се за титулу и коначан пласман од првог до четвртог места, док ће  преосталих шест екипа играти у плеј-ауту и бориће се за опстанак у лиги.


Коментари
0
48

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 1 * 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже