најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

10.Март 2017
На 4. Опленачком победнику 2017. године карате клуб Јагодина први у генералном пласману

На четвртом „Опленачком победнику“ карате клуб Јагодина је у генералном пласману освојио прво место и на тај начин поновио прошлогодишњи успех.

Екипа Јагодине наступила је са 19 такмичара и освојила 10 златних медаља, 6 сребрних и 3 бронзане медаље.

Карате клуб „Хаи-кен“ наступио је на овом такмичењу са 15 такмичара који су у гереналном пласману заузели треће место, освојивши 7 златних, 10 сребрних и 3 бронзане медаље. Тодор Марковић, који је овом приликом освојио три злата у борбама и то екипно, појединачно у својој категорији јуниора и апсолутној категорији са сениорима, проглашен је шампионом Опленачког победника и награђен победничким пехаром.

Ово такмичење била је провера за следећу недељу када се у Великој Плани одржавају квалифкације за првенство Србије.


Коментари
0
50

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 7 - 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже