најактуелније:

Бесплатно студијско путовањ у Беч у организацији града Јагодине од 4. до 6. марта 2019.године за студенте, пријаву можете преузети са сајта града Јагодине и скенирано послати на studenti.jagodina@gmail.com или донети лично у канцеларију 21 у Скупштини града Јагодина. Почетак пријављивања 21.јануар, а рок за подношење пријаве је 20.фебруар 2019. до 15 часова. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

10.Март 2017
Одређени парови четвртфинала Купа Србије за жене

 

У просторијама Рукометног савеза Србије одређени су парови четвртфинала Купа Србије, а рукометашице Јагодине за противника су добиле нишку Наису. Први меч се игра у Нишу 19. априла, а реванш је 3. маја у Јагодини.

Рукометашице Јагодине у 17.колу Супер лиге за жене изгубиле су од екипе Бекамента из Аранђеловца резултатом 19:25. У последњем колу Јагодину очекује гостовање у Петровцу на Млави, а победа сигурно води Јагодину у плје-оф међу четири првопласиране екипе.

Уколико изгубе или освоје само бод, о њиховој судбини одлучивање други, па ће тако Наиса и Кикинда бити у прилици да престигну Јагодину, али само у случају победе Кикинде у Аранђеловцу или Наисе у Шапцу.


Галерија фотографија

Коментари
0
49

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 3 + 8 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже