најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

10.Март 2017
Одређени парови четвртфинала Купа Србије за жене

 

У просторијама Рукометног савеза Србије одређени су парови четвртфинала Купа Србије, а рукометашице Јагодине за противника су добиле нишку Наису. Први меч се игра у Нишу 19. априла, а реванш је 3. маја у Јагодини.

Рукометашице Јагодине у 17.колу Супер лиге за жене изгубиле су од екипе Бекамента из Аранђеловца резултатом 19:25. У последњем колу Јагодину очекује гостовање у Петровцу на Млави, а победа сигурно води Јагодину у плје-оф међу четири првопласиране екипе.

Уколико изгубе или освоје само бод, о њиховој судбини одлучивање други, па ће тако Наиса и Кикинда бити у прилици да престигну Јагодину, али само у случају победе Кикинде у Аранђеловцу или Наисе у Шапцу.


Галерија фотографија

Коментари
0
46

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 6 * 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже