најактуелније:

Дочекајте Нову 2019. годину на градском тргу у Јагодини уз групу Галија, организатор Скупштина града Јагодине. Почетак концерта је у 22:45. Добродошли! |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

24.Фебруар 2017
Пуна подршка клубовима

Скупштина Фудбалског савеза града Јагодине усвојила је на последњој седници Статут усклађен са Законом о спорту. Седници је поред 49 делегата и руководства ФСГ присуствовао и председник ЈАССА Зоран Глигоријевић, који је овом приликом у потпуности представио ситуацију везану за финансије, истакавши да је жеља свих, укључујући и председника Скушштине града Јагодина, Драгана Марковића Палму, да се ни један клуб не угаси.

„Спорт у нашем граду се комплетно финансира из буџета. Дотације јесу од 2014. године смањене, али се трудимо и да настојимо да ником не одузмемо од оног што му припада. У 24 села финансирали смо разне радове на побољшању спортске инфраструктуре, пре свега игралишта. Плаћамо службена лица, котизације, трошкове регистрације играча, набављамо опрему клубовима, клубови су само обавезни да обезбеде трошкове превоза, све остало се плаћа из буџета града“ истакао је Глигоријевић.

Овом приликом, у свечаном делу седнице додељена су признања најистакнутијим клубовима и појединцима, као и фудбалским институцијама у 2016. години.


Галерија фотографија

Коментари
0
45

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 8 + 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже