најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

24.Фебруар 2017
Пуна подршка клубовима

Скупштина Фудбалског савеза града Јагодине усвојила је на последњој седници Статут усклађен са Законом о спорту. Седници је поред 49 делегата и руководства ФСГ присуствовао и председник ЈАССА Зоран Глигоријевић, који је овом приликом у потпуности представио ситуацију везану за финансије, истакавши да је жеља свих, укључујући и председника Скушштине града Јагодина, Драгана Марковића Палму, да се ни један клуб не угаси.

„Спорт у нашем граду се комплетно финансира из буџета. Дотације јесу од 2014. године смањене, али се трудимо и да настојимо да ником не одузмемо од оног што му припада. У 24 села финансирали смо разне радове на побољшању спортске инфраструктуре, пре свега игралишта. Плаћамо службена лица, котизације, трошкове регистрације играча, набављамо опрему клубовима, клубови су само обавезни да обезбеде трошкове превоза, све остало се плаћа из буџета града“ истакао је Глигоријевић.

Овом приликом, у свечаном делу седнице додељена су признања најистакнутијим клубовима и појединцима, као и фудбалским институцијама у 2016. години.


Галерија фотографија

Коментари
0
43

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 3 + 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже