најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

23.Фебруар 2017
У Јагодини одржан 12. семинар Српске карате академије

И ове године, у Јагодини је по дванаести пут, у организацији карате клуба „Хаи-кен“ по реду одржан Међународни семинар Српске карате академије, на коме је учешће узело око 100 инструктора каратеа. Семинар је одржан у оквиру клупске славе јагодинског клуба, а своје богато искуство овом приликом презентовао је један од наших најтрофејнијих спортиста бивше Југославије, Велибор Вебо Димитријевић.

Интересовање за овакве догађаје је све интезивније што се види према посети инструктора из Србије, Шведске, Енглеске, БиХ, Македоније и Хрватске.

Организацију овог спортског догађаја помогли су јагодинска локална самоуправа, Факултет педагошких наука и Дом ученика.


Галерија фотографија

Коментари
0
43

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 + 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже