најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

22.Фебруар 2017
Нови рекорд куглане

Протеклог викенда у куглани хале „ЈАССА“ у Јагодини, одиграна је дерби утакмица 10. кола Прве српске лиге између домаће Јагодине и Смедерева. Већ у првом блоку видело се да ће меч пружити највише што може да се види у куглању. Оба пара су оборила рекордан број чуњева, а Јагодинац Драган Мијатовић је са 578 чуњева био играч десетог кола.

Овом победом Јагодина се учврстила на првом месту Прве српске лиге, а Драган Томић, Милан Цветковић и Драган Мијатовић су обезбедили место у првој шесторки овог кола.


Коментари
0
38

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 2 - 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже