најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

09.Фебруар 2017
У 13. колу Прве лиге узбудљив одбојкашки меч у Јагодини

У маратонском мечу, пред домаћом публиком, одбојкаши Јагодине протеклог викенда, дошли су до велике победе. Сам почетак није наговештавао тријумф Јагодине, јер су гости добили први и други сет резултатом 25:23, док је трећи сет припао Јагодини, што је уједно и био преокрет сусрета.

У 14. колу одбојкаши Јагодине гостују у Суботици, где ће одмерити снаге са домаћом екипом Спартака, која на табели заузима друго место.


Коментари
0
35

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 5 + 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже