најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

09.Фебруар 2017
Девет медаља за џудо клуб „13.мај“

Протеклог викенда у спортској хали у Алексинцу одржано је првенство централне Србије за кадете и полетарце, на коме је учешће узело око 290 такмичара из 37 клубова ценралне Србије. Џудисти „13.маја“ из Јагодине на овом такмичењу постигли су изузетан успех у веома јакој конкуренцији и освојили пет златних и четири бронзане медаље.

У категорији  кадета, прва места и златне медаље освојили су Светлана Јаћимовић, Уна Радисављевић и Андрија Стошић који је доминирао у својој категорији. Треће место и бронзану медаљу освојио је Стефан Маринковић.Наведени такмичари пласирали су се за првенство државе које ће се одржати у Београду 25. фебруара.

Прва места и златне медаље у категорији полетараца освојили су Михајло Ђуричић и Андрија Станковић, док су трећа места и бронзане медаље освојили Огњен Митић, Филип Павловић и Анђелија Нићифоровић.


Коментари
0
42

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 - 3 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже