најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

08.Фебруар 2017
Пораз Јагодине у дербију 13. кола Супер лиге

Рукометашице Јагодине жестоко су се супротставиле лидеру из Шапца, али су за противника имале и судије које су у тренутцима када се ломио резултат доносиле одлуке искуљчиво на штету Јагодине, односно у корист Медицинара.

У 14. колу рукометашице Јагодине гостују у Кикинди, где се састају са истоименом екипом. Јагодини је иначе потребна победа, да би се на крају првенствене трке нашла међу 4 најбоље екипе које ће се у плеј-офу борити за титулу, а преосталих шест екипа у плеј-ауту за опстанак у Супер лиги.


Коментари
0
41

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 - 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже