најактуелније:

Дочекајте Нову 2019. годину на градском тргу у Јагодини уз групу Галија, организатор Скупштина града Јагодине. Почетак концерта је у 22:45. Добродошли! |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

08.Фебруар 2017
Фудбалери Јагодине припремаће се десетак дана у Старој Пазови

Фудбалери Јагодине под руководством новог шефа стручног штаба Владе Петровића раде пуном паром. Одолели су свим недаћама, радили по великој хладноћи, али досадашњим радом могу да буду задовољни. Међу кандидатима за нови тим је и десетак новајлија који су стигли из разних градова Србије- Панчева, Новог Пазара, Вршца, београдског Дорћола, Смедеревске Паланке и један играч из Јапана.

У суботу 4.фебруара, фудбалери Јагодине имали су другу проверу са солидном екипом Радничког из Свилајнца који су савладали резултатом 4:1. На терену са вештачком травом тренираће до 12. фебруара, када се селе у Стару Пазову где ће имати три провере. Прву 15. фебруара када ће одмерити снаге са Пролетером из Новог Сада, другу 18. фебруара против ОФК Београда, а планиран је у међународни пријатељски сусрет са Сегедином.

По повратку из Старе Пазове, Јагодина ће одиграти још једну пријатељску  утакмицу пре генералне провере са Радничким 1923 из Крагујевца 4. марта.

 

 

Галерија фотографија

Коментари
0
39

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 1 + 10 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже