најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

02.Фебруар 2017
Очекивана победа Јагодине у 12. колу Супер лиге

Рукометашице Јагодине, предвођене сјајном Лидијом Цвијић, подмлађену екипу Железничара савладале су са пола снаге. Ова утакмица била је увертира пред дерби са водећим Медицинаром из Шапца који се игра у суботу у Хали спортова ЈАССА, са почетком у 19 часова. 

Лидија Цвијић је и на овој утакмица била најбоља и најефикаснија, док је запажену партију у нападу пружила и Јелена Зечевић, која се представила навијачима Јагодине.

Све у свему, за рукометашице Јагодине ово је била генерална проба пред дерби са Медицинаром из Шапца, а за подвиг Јагодинки потребна је подршка са трибина, зато позив љубитељима рукомета да се у што већем броју окупе на трибинама јагодинске хале спортова.


Коментари
0
49

Оставите коментар





Пре слања унесите тачан резултат у поље: 1 + 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже