најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

01.Фебруар 2017
Јагодина домаћин Међународне картинг трке у јуну и августу месецу ове године

Картинг спортски клуб 'Јагодина' конкурисао је  за организацију две међународне картинг трке у картинг шампионату за 2017 годину. Организатор првенства Картинг Савез потврдио је захтеве и потврђена су два термина по нашим захтевима. Међународне картинг трке одржаће се на новоизграђеном картинг центру у Јагодини дана 25.06.2017. и 27.08.2017 године.

Као и у сезонама 2014,2015 и 2016. године картинг спортски клуб 'Јагодина' очекује поновну доминацију и освајање шампионске титуле у пласману клубова.

 

Коментари
0
38

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 3 + 5 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже