најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

СПОРТСКА ДЕШАВАЊА

25.Јануар 2017
Ива и Давид донели медаље

Протеклог викенда у Београду одржано је првенство Србије у дворани, у конкуренцији кадеткиња и кадета на коме је учешће узело преко 300 дечака и девојчица из преко 30 клубова, што ово такмичење чини најмасовнијим до сада.

Млади атлетичари јагодинског „Вожда“ успешно су наступили на овом првенству, освојивши једну сребрну и једну бронзану медаљу.

Млада и све боља Ива Јовановић освојила је друго место и сребрну медаљу у трци на 60 метара препоне резултатом 9,31 секунда. Велики успех остварио је Давид Јовановић  који је у трци на 60 метара препоне освојио бронзану медаљу  резултатом 8,53 секунде.

Овим резултатима јагодински атлетичари  наставили су традицију освајања медаља на зимским првенствима.


Галерија фотографија

Коментари
0
46

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 - 6 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже