најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈА ОБАВЕШТЕЊА

08.Август 2018
Предлози за доделу друштвених признања града Јагодине

Обавештавају се предузећа, установе, организације, предузетници, школе, друге установе и грађани да поводом 17.октобра – Дана ослобођења Јагодине од фашизма дају своје предлоге за доделу друштвених признања града Јагодине у 2018. години.

Друштвена признања града Јагодине су:

- Звање почасног грађанина Града Јагодине

- Плакета Града Јагодине

Звање почасног грађанина Града Јагодине може се доделити грађанину Републике Србије или страном држављанину за изузетне заслуге и допринос у области привредног и друштвеног живота и подизању угледа града Јагодине.

Плакета Града Јагодине може се доделити предузећима, установама, организацијама, предузетницима, школама, другим установама и појединцима за постигнуте успехе у области привреде, науке, образовања, здравства, културе, спорта и у акцијама хуманитарног карактера.

Предлоге за друштвена признања са образложењем доставити Комисији за друштвена признања града Јагодине у временском периоду од 15. августа до 15. септембра 2018. године.

Одлуку о додели друштвених признања града Јагодине доноси Скупштина града Јагодине на редовној седници, а друштвена признања се уручују добитницима на свечаној седници Скупштине града Јагодине која се одржава на дан празника 17. октобра.

Председник Комисије,

Петар Петровић,с.р.

Коментари
0
67

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 2 + 5 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже