најактуелније:

Дочекајте Нову 2019. годину на градском тргу у Јагодини уз групу Галија, организатор Скупштина града Јагодине. Почетак концерта је у 22:45. Добродошли! |

НАЈНОВИЈА ОБАВЕШТЕЊА

08.Август 2018
Предлози за доделу друштвених признања града Јагодине

Обавештавају се предузећа, установе, организације, предузетници, школе, друге установе и грађани да поводом 17.октобра – Дана ослобођења Јагодине од фашизма дају своје предлоге за доделу друштвених признања града Јагодине у 2018. години.

Друштвена признања града Јагодине су:

- Звање почасног грађанина Града Јагодине

- Плакета Града Јагодине

Звање почасног грађанина Града Јагодине може се доделити грађанину Републике Србије или страном држављанину за изузетне заслуге и допринос у области привредног и друштвеног живота и подизању угледа града Јагодине.

Плакета Града Јагодине може се доделити предузећима, установама, организацијама, предузетницима, школама, другим установама и појединцима за постигнуте успехе у области привреде, науке, образовања, здравства, културе, спорта и у акцијама хуманитарног карактера.

Предлоге за друштвена признања са образложењем доставити Комисији за друштвена признања града Јагодине у временском периоду од 15. августа до 15. септембра 2018. године.

Одлуку о додели друштвених признања града Јагодине доноси Скупштина града Јагодине на редовној седници, а друштвена признања се уручују добитницима на свечаној седници Скупштине града Јагодине која се одржава на дан празника 17. октобра.

Председник Комисије,

Петар Петровић,с.р.

Коментари
0
81

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 - 8 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже