најактуелније:

НАЈНОВИЈА ОБАВЕШТЕЊА

03.Јул 2018
Субвенционисани краткорочни кредити за привреднике са територије града Јагодине

Скупштина града Јагодине, на челу са Председником скупштине Драганом Марковићем Палмом, донела је Одлуку о пружању кредитне подршке у виду субвенционисања камате на кредите намењене развоју привредних субјеката који своју делатност обављају на територији града Јагодине.

Одлуком су обухваћени сви привредни субјекти без обзира на величину и облик организовања, тако да пословним банкама, захтеве за одобравање краткорочних кредита могу поднети микро, мала и средња предузећа, као и предузетници без обзира да ли су регистровани као самосталне занатске, трговинске, угоститељске превозничке радње или самосталне агенције.

Процену кредитне способности привредног субјекта и одобравање кредита у складу са својом пословном политиком, вршиће пословне банке које су у складу са спроведеним јавним позивом, доставиле уредне и прихватљиве понуде краткорочног кредитирања привредних субјеката на територији града Јагодине, а то су: Комерцијална банка а.д., АИК банка а.д., Banka Intesa a.d.. и Societe generale banka a.d.

Коментари
0
74

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 0 + 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже