најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈА ОБАВЕШТЕЊА

29.Мај 2018
Coca Cola eдукативни програм за подршку младима

Coca-Cola, град Јагодина  и Канцеларија за младе града Јагодине вас позвају да се прикључите едукативном програму Coca-Cola подршка младима
Coca-Cola подршка младима је национални програм компаније Coca-Cola HBC Србија, који младима у 15 градова Србије омогућава да унапреде своје личне и професионалне вештине, како би лакше дошли до посла.
Програм се у 2018. години реализује у сарадњи са Националном службом за запошљавање, Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и НАЛЕД-ом у 15 општина, а ове године и у Јагодини.
Програм ће се спроводити у два дела. Први део програма спроводиће се кроз тродневне интерактивне радионице и полазници ће имати прилику да са сертификованим стручњацима унапреде своје личне вештине и стекну практична знања која ће им помоћи у потрази за послом.
Други део програма одвијаће се  кроз дигиталну платформу, која ће путем online предавања, младима омогућити додатну едукацију.
Сви полазници по завршетку едукације добијају сертификат који издаје Coca-Cola HBC Србија.
Више о програму и начину пријаве можете погледати на https://coca-colapodrskamladima.com/
или добити на број телефона: 060/52-333-89.

Галерија фотографија

Коментари
0
237

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 - 5 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже