најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈА ОБАВЕШТЕЊА

03.Март 2017
Јавни оглас Јединствени бирачки списак

На основу члана 14. И 15. Закона о јединственом бирачком списку ('Сл. Гласник РС ' број 104 – 209 и 99/2011), тачке 10.Упутства за спровођење Закона о Јединственом бирачком списку ('Сл.гласник РС' , бр.15/2012), Одлуке о расписивању избора за Председника Републике ('Сл.гласник РС' број: 15/2017 од 02.марта.2017.), а који ћесе одржади 02.04.2017.године

ЈАВНИ ОГЛАС

Излаже се део Јединственог бирачког списка који се води за подручје града Јагодине на увид грађанима и обавештавају се грађани са подручја града Јагодине (укључујући и интерно расељена лица) да од Градске управе за опште и заједничке послове Јагодина могу до закључења бирачког списка 17.03.2017.године до 24:00 часа, захтевати доношење Решења о променама у бирачком списку , упис, брисање, измена, допуна или измена у бирачком списку (уз важећу личну карту, пасош или другу јавну исправу).

Од закључења бирачког списка па све до 72 часа пре дана избора, односно до 29.03.2017.године у 24:00 часа, Министарство правде и државне управе доноси Решења на којима се заснивају промене у бирачком списку.

Део Јединственог бирачког списка који се води за подручје града Јагодина изложен је и може се видети у згради Градске управе за опште и заједничке послове, ул. Краља Петра I бр.6, телефон 035/815-05-35, сваког радног дана од 07:00 до 15:00 часова.

Увид у бирачки списак, у складу са Законом који уређује заштиту података о личности, може се извршити и електронским путем на званичној интернет страници Министарства правде и државне управе, www.mpravde.gov.rs уношењем података о јединственом матичном броју грађана.

Посебно се позивају малолетна лица која стичу бирачко право најкасније на дан избора (укључујући и интерно расељена лица) да изврше увид у бирачки списак у циљу провере личних података.

Градска управа за опште и заједничке послове обавештава грађане да могу најкасније 5 дана пре закључења бирачког списка односно 11.03.2017.године поднети захтев да се у бирачки списак упише податак да ће бирач на предстојећим изборима који ће се одржати 02.04.2017.године гласати према месту боравишта у Републици Србији.

Бирачи који имају боравиште у иностранству могу преко Дипломатско конзуларног представништва Републике Србије, најкасније 5 дана пре закључења бирачког списка поднети захтев да се у бирачки списак упише податак да ће на предстојећим изборима гласати у иностранству.

Од проглашења изборне листе, право на увид и на подношење захтева за промену у бирачком списку има и подносилац изборне листе или лице које он овласти по истом поступку по коме имају право и грађани.

У Јагодини 03.03.2017.године.

ГРАДСКА УПРАВА ЗА ОПШТЕ И ЗАЈЕДНИЧКЕ ПОСЛОВЕ

ГРАД ЈАГОДИНА

Коментари
0
145

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 1 + 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже