најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈА ОБАВЕШТЕЊА

01.Март 2016
Јавни позив за заинтересоване инвеститоре за изградњу објеката у индустриској зони града Јагодине

На основу члана 82. 83. 96. и 97. Закона о планирању и изградњи („Службени гласник РС“, број 72/09, 81/09 и 24/11), члана 4. и 5. Одлуке о грађевинском земљишту („Службени гласник РС“, број 14/09) и члана 8. Пословника Градског већа („Службени гласник града Јагодина“, број 1/08), а у вези Закључка Владе Републике Србије о давању сагласности 05 бр. 464-1979/2012 од 16.03.2012. године, на основу Одлуке Градског већа града Јагодина од 06.10.2014. године.

Градоначелник града Јагодине објављује Јавни позив за заинтересоване инвеститоре за изградњу објеката у индустриској зони града Јагодине.

Комплетан Јавни позив, можете погледати у прилогу.

PDF документа

Коментари
0
78

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 6 + 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже