најактуелније:

Скупштина града Јагодине обавештава грађане Србије да ће у уторак, 22. августа од 10h до 18h моћи бесплатно да уживају у свим туристичким садржајима, купају се у Аква парку, обиђу Музеј воштаних фигура, Зооврт „Тигар“, једини вештачки водопад на Балкану и систем фонтана дужине 122 метра. Добродошли! | У четвртак 24. августа 2017. године, од 8 до 17 часова, у Скупштини града Јагодине биће одржан пријем грађана, на коме ће са грађанима разговарати председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма са својим сарадницима. |

локална самоуправа - градскe управe - посебне службе

Посебне службе

Кабинет градоначелника

Кабинет градоначелника обавља послове за потребе градоначелника, заменика градоначелника и помоћника градоначелника који се односе на сарадњу Града са другим градовима и општинама, државним органима и организацијама, врши организовање протокола поводом пријема представника домаћих и страних институција, организовања протокола поводом додељивања јавних признања града, манифестација од значаја за Град и других протоколарних послова за потребе органа Града.
Служба за интерну ревизију

Интерна ревизија града Јагодине успоставља се као посебна функционално независна организациона јединица за интерну ревизију у оквиру Града.
Служба буџетске инспекције

Служба је функционално и организационо независна од других законом дефинисаних субјеката: директних и индиректних корисника средстава, јавних предузећа и других корисника средстава буџета. Рад Службе усмерава, контролише и руководи њом, у складу са законом, градоначелник, као извршни орган града.
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже