најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

КУЛТУРНА ДЕШАВАЊА

07.Мај 2013
Почела девета сезона манифестације „Јагодинско културно лето“

На летњој сцени излетишта Ђурђево брдо, у суботу, 4.маја, наступом групе „Гарави сокак“  почела је девета сезона манифестације „Јагодинско клутурно лето“. У пријатном амбијенту, музика ове реномиране војвођанске групе, окупила је посетиоце свих старосних узраста, који су били у прилици да пуних 90 минута уживају у бројим хитовима „Гаравог сокака“.

Летња сцена излетишта Поток-Ђурђево брдо, капацитета је 1200 гледалаца и до сада је угостила бројне извођаче наше забавне, народне и озбиљне музике,  попут Јадранке Јовановић, Јована Маљоковића, Мирослава Илића, групе „Легенде“ и друге,  као и глумачке ансамбле за децу и одрасле.

Манифестација „Јагодинско културно лето“ сваке сезоне  траје од маја до средине септембра месеца и сви концерти и наступи су бесплатни за публику.

Галерија фотографија

Коментари
0
587

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 - 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже