најактуелније:

Скупштина града Јагодине обавештава грађане Србије да ће у уторак, 22. августа од 10h до 18h моћи бесплатно да уживају у свим туристичким садржајима, купају се у Аква парку, обиђу Музеј воштаних фигура, Зооврт „Тигар“, једини вештачки водопад на Балкану и систем фонтана дужине 122 метра. Добродошли! | У четвртак 24. августа 2017. године, од 8 до 17 часова, у Скупштини града Јагодине биће одржан пријем грађана, на коме ће са грађанима разговарати председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма са својим сарадницима. |

КУЛТУРНА ДЕШАВАЊА

24.Јул 2017
Забава и овог викенда

И овог викенда, на сцени излетишта „Поток, у оквиру манифестације „Јагодинско културно лето“, наступиће еминентни забављачи за све узрасте. У суботу, 29. јула, са почетком у 20 часова, за најмлађе посетиоце биће изведена дечија представа „Вучица и два, три прасета“. Организатор представе је агенција „Цврчак“ из Београда. 

Већ наредне вечери, 30. јула, биће одржана Традиционална народна игранка. Ове недеље наступиће истакнути естрадни уметник Раде Јоровић уз музичку пратњу оркестра Јоце Обрадовића Стрижанца. Подсећања ради, организатор ове традиционалне манифестације је „Културни центар“, а под покровитељством Скупштине града Јагодине. 

Сва дешавања су бесплатна.

Коментари
0
178

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 0 + 3 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже