најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

КУЛТУРНА ДЕШАВАЊА

22.Јул 2017
Легендарна рок група „Рибља чорба“ одржала је концерт у Аква парку

Легендарна рок група „Рибља чорба“ одржала је спектакуларан концерт у амбијенту „Аква парка“ у Јагодини. Повод за овај јединствени музички догађај, којем је присуствовало више од 3000 људи, био је јубиларни, 10. рођендан „Аква парка“ у Јагодини.

После више од два сата певања, фронтмен групе „Рибља чорба“ Бора Ђорђевић није крио радост и задовољство због још једног успешног концерта у каријери. Такође, био је пријатно изненађен амбијентом и атмосфером на концерту.

„Нисам очекивао да буде овако лепо. „Аква парк“ је одличан, свака част Драгану Марковићу што је ово направио. Био сам у зоолошком врту раније, простор је јако лепо уређен. Јагодина је процветала, све што Драган Марковић Палма ради за град је фантастично. Искрено, не чуди нас што је много генерација овде, али нам је јако драго, јер су многи одрасли уз музику „Рибље чорбе“, рекао је Ђорђевић и том приликом најавио нови албум који треба да буде готов до јесени, као и јубилеј бенда, који следеће године у августу слави 40 година постојања. Још од саме најаве, за концерт је владало велико интересовање јавности, те велика посећеност те вечери није била изненађујућа. Публику је, пре наступа главних звезда вечери, својим песмама добро загрејао локални састав „Ватрене кочије“, а онда је на бину ступио Бора са својим бендом.

„Драго ми је да сте сви овде. Има вас са свих страна, биће ово лепо вече“ поздравио је Ђорђевић публику у Јагодини на почетку. Готово све старосне генерације, од најмлађих до оних нешто старијих, присуствовало је овом рок спектаклу на отвореном и хорски певало све хитове овог бенда попут „Лутка са насловне стране“, „Кад сам био млад“, „Остани ђубре до краја“, „Где си у овом глупом хотелу“ и остале. Ђорђевић је више пута поздравио присутне фанове, а оне сталне је, који их верно прате, чак и препознао и захвалио им се на томе.

После концерта, који је завршен нешто после поноћи, могли су се чути само позитивни коментари, а позив на бис доказује само једно: да је „Рибља чорба“ био и остао један од најбољих рок бендова које је Србија икада имала.

Галерија фотографија

Коментари
0
91

Оставите коментар





Пре слања унесите тачан резултат у поље: 3 * 5 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже