најактуелније:

Скупштина града Јагодине обавештава грађане Србије да ће у уторак, 22. августа од 10h до 18h моћи бесплатно да уживају у свим туристичким садржајима, купају се у Аква парку, обиђу Музеј воштаних фигура, Зооврт „Тигар“, једини вештачки водопад на Балкану и систем фонтана дужине 122 метра. Добродошли! | У четвртак 24. августа 2017. године, од 8 до 17 часова, у Скупштини града Јагодине биће одржан пријем грађана, на коме ће са грађанима разговарати председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма са својим сарадницима. |

КУЛТУРНА ДЕШАВАЊА

10.Јул 2017
Најава „Јагодинско културно лето“

Такође, и наредног викенда у оквиру ,,Јагодинског културног лета' богат програм. Најпре у суботу 15.јула, од 20 сати на летњој сцени излетишта ,,Поток' биће изведена дечија позоришна представа ,,Ах та Црвенкапа“ Фуада Табучића,а у недељу 16.јула од 21 сат концерт ће одржати Гоца Лазаревић уз музичку пратњу оркестра Славише Савића – Шодера, након чега ће поново уследити велика традиционална народна игранка.

И ова дешавања су бесплатна за посетиоце, који ће имати прилику да уживају у изузетно занимљивим садржајима и прелепом амбијенту излетишта ,,Поток".

Коментари
0
227

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 8 * 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже